vervolgpagina_topgraphic_1140

Over ons

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu “een verantwoordelijkheid voor mens en de bebouwde omgeving”. Regel het gemakkelijk via Certus.

Certus is als een rots in de branding. Wij leggen de focus op zekerheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de gezondheid en veiligheid van uw mensen, gebouwen en het milieu. Wij nemen u die zorg uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met dat waar u goed in bent.

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu is niet iets waar ieder uur bij stil wordt gestaan, maar wat wel iedere seconde van groot belang is. Dat de verantwoordelijkheid geregeld is, is iets wat in Nederland als vanzelfsprekend beschouwd wordt, maar dat is het niet.

Door de inzet van mens en techniek neemt Certus u zoveel mogelijk werk uit handen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Een Alles-in-1 aanpak: van een risicoanalyse van uw gebouwen, de uitvoer van maatregelen tot het bieden van nazorg en beheer met behulp van het zekerheidspakket. Wij bieden graag zo vroeg mogelijk die helpende hand. Want voorkomen is beter dan genezen.

Het is moeilijk om overzicht te houden door alle veranderingen in de wet- en regelgeving. Het is daarom geen wonder dat u daarbij zaken over het hoofd ziet. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van onafhankelijke expertise voor de kwaliteit, gezondheid, veiligheid en het milieu. Een intermediair die alles regelt.

Wist u dat:

Er sprake van schuldaansprakelijkheid is wanneer:

  • Er bewijs en of redelijk vermoeden van onrechtmatig handelen is?
  • U schuld toegewezen kan worden aan het plaatsvinden van dat onrechtmatig handelen?
  • Er schade is die het gevolg van uw onrechtmatig handelen is?

En dat behalve voor schade die u zelf veroorzaakt, u op grond van de wet ook aansprakelijk kan worden gehouden voor schade die door een andere oorzaak is ontstaan, ook wel “Risicoaansprakelijkheid” genoemd.