Het zekerheidspakket voor uw vastgoed en exploitatie.

Hieronder een korte omschrijving van ons zekerheidspakket met daaronder een korte omschrijving van het online vastgoed dossier. Omdat we allemaal verschillend zijn en dit ook uit de praktijk is gebleken bieden wij maatwerk. Wij kunnen voor slechts voor € 2,50 een demo verzorgen op locatie, oftewel 2 koppen koffie en een glas water. Dan gaan wij samen met u kijken wat het beste bij u past en wat aan de behoefte van uw organisatie zal voldoen.

Via Certus Zekerheidspakket, wij doen wat we beloven.

Via Certus uw specialist, die u van dienst is bij het:

  • Inventariseren van de noodzakelijke maatregelen;
  • Beheer van het vastgoed dossier en de planning;
  • Adviseren en borgen op het gebied van wet- en regelgeving;
  • Auditeren van het vastgoed dossier, controle op de uitvoering en accurate documenten.

Hierbij kunt u denken aan veiligheidsmaatregelen, elektrische installaties, blusmiddelen, noodverlichting, stookruimtes, koeling, luchtbehandeling, elektrische arbeidsmiddelen, klimmateriaal, enz.

Kort samengevat:

Wij inventariseren en beheren de veiligheidsmaatregelen, het onderhoud, de inspecties en alle documenten, zoals contracten, met betrekking tot uw vastgoed en exploitatie. Ons doel is de continuïteit te waarborgen van de afspraken en wettelijke verplichtingen ten opzichte van overheden en verzekeraars, het bevoegde gezag

Via Certus Zekerheidspakket:

  • geeft u inzicht d.m.v. een Risico-inventarisatie & Evaluatie;
  • verzorgd een vastgoed dossier met alle benodigde gegevens en documenten;
  • ondersteund uw preventiemedewerker
  • biedt u één aanspreekpunt en één telefoonnummer;
  • uw externe facilitaire en vastgoed expert.

De vraag is altijd: Kunt u achteraf bij een ongeval aangeven, dat u er alles aan heeft gedaan om het ongeval te voorkomen. Met het zekerheidspakket Via Certus kunt u dat. Alles wat onder controle is hoeft niet mis te gaan.

Via Certus is initiatiefnemer van het vastgoed dossier

Via Certus zekerheidspakket basis:

Zoveel regels…
Ook uw bedrijf heeft te maken met wet- en regelgeving en eigen bedrijfsprocedures die het bedrijfsproces in goede banen moeten leiden. Belangrijk en een uitdaging, want elke regel en procedure brengt zijn eigen administratie met zich mee. Medewerkers zijn druk met papieren en formulieren, in kasten en spreadsheets. Maar hoe weet je 100% zeker dat alles is gebeurd? Wie heeft wat en wanneer gedaan? En is alles op orde in geval van een calamiteit?

…maar wie regelt het geregel?

Vastgoed dossier is uw digitale medewerker. Het biedt u een digitaal archief van al uw bedrijfsmiddelen. Wet- en regelgeving en bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd.

Vastgoed dossier genereert automatisch berichten voor de afhandeling van keuringen, inspecties en bedrijfsprocedures. Medewerkers en leveranciers die voor uw bedrijf handelingen en werkzaamheden verrichten, weten zowat er te doen staat. Niemand doet meer iets zonder doel en alles is te volgen via een helder dashboard. Hier is in één oogopslag te zien wat de status is van je keuringen en inspecties, en wie wat wel en niet heeft gedaan.

Zo ben je in staat proactief te voldoen aan wet- en regelgeving én bedrijfsprocedures.

Via Certus zekerheidspakket uitgebreid:

“Elke moment van de dag toegang tot actuele informatie, Via Certus supportdesk.”
“Via Certus controleert het Vastgoed dossier en zorgt voor ondersteuning daar waar nodig.”

Heeft u wel eens nagedacht hoeveel u kwijt bent aan beheerskosten en is uw gebouw eigenlijk wel veilig? Precies dat vraagstuk is de dagelijkse brandstof voor het bevlogen team Via Certus. Als gebouwbeheerder, facilitair manager of onderhoudspartij is het wenselijk inzicht krijgen in risico’s en wettelijke verplichtingen en direct weten hoe het staat met het gebouwonderhoud. En nog belangrijker is iedereen wel veilig in uw gebouw?

Via Certus weet u hoe u ervoor staat met uw gebouw. Denk hierbij aan de contracten en polissen voor de komende jaren, de status van legionella beheersmaatregelen, wettelijke eisen en risico-inventarisatie en evaluaties.

Welke oplossing past bij uw gebouw en of organisatie, neem contact met ons op om samen te kijken welke bij u past.